facebook-domain-verification=y6izdef7gh680t9zne8cjndsxzpdiz

Optimering af dit værk

Hos Danske Commodities ser vi det som vores fornemste opgave at være det innovative bindeled mellem dit værk, el-markedet og Energinet. Vi ønsker at være en aktiv sparringspartner, der er med til at sikre dig den bedste pris. Altid.

HJÆLP MED BALANCEANSVAR

Vi er en aktiv sparringspartner, der leverer input til langsigtede beslutninger og giver sparring til optimering af den daglige indmelding. Hos os har du én fast kontaktperson, som derfor har et indgående kendskab til dit anlægs forhold, muligheder og udfordringer.

FORDELENE VED AT SAMARBEJDE MED OS

  • Adgang til Spotmarked og Intraday
  • Adgang til alle regulerkraftmarkeder (mFRR, aFRR, FCR)
  • Optimering i forhold til specialregulering samt el-kedler
  • Detaljeret handelsoversigt
  • Mulighed for integration med Mentor Planner og andre tredjepartsløsninger samt fuldautomatisk styring af anlæg
  • Brugervenligt indmeldingsværktøj

DEN BEDSTE PRIS

Vi sørger for, at I optimeres på tværs af alle de teknologier, I har til rådighed, samt på tværs af alle produkter og markeder. Desuden sikrer vi altid, at varmen produceres billigst muligt. Det gør vi ved at optimere fleksibiliteten i de markeder, hvor det giver den største værdi.

OM DANSKE COMMODITIES

Danske Commodities er en international energitrading-virksomhed stiftet i 2004 og beliggende i Aarhus. Vi er til stede i 39 lande og tilbyder ekspertviden inden for trading i kombination med brugen af avanceret data. Vores services inkluderer porteføljeforvaltning, risikostyring og produktionsoptimering – skræddersyet efter vores kunders behov.

CASE
ARC: Amager Ressourcecenter

Vi oplever at Danske Commodities er meget opmærksomme på de muligheder der er for at tilføre ARC værdi. Derudover er de meget fleksible og imødekommende.

Kirstine Hansen, Market Manager

HVEM

ARC er ejet af Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, Købehavn og Tårnby kommuner. Anlægget modtager affald fra 600.000 indbyggere og 68.000 virksomheder i de fem ejerkommuner. Med etableringen af Amager Bakke bygges et af verdens mest miljøeffektive anlæg, der vil sætte nye miljøstandarder i Danmark og internationalt.

HVAD

Danske Commodities varetager ARC’s produktionsbalanceansvar som elproducent. Derudover omhandler Aftalen optimering af ARC energiproduktion ved handler på intradaymarkedet og regulerkraftmarkedet.

Kontakt Jakob

Jakob Krogshave Laursen Danske Commodities

JAKOB KROGSHAVE LAURSEN
Kundeansvarlig

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder vores kunder? Jakob kan svare dig på alle dine spørgsmål vedrørende et potentielt samarbejde.

Kontakt Jesper

Jesper Vestergaard Danske Commodities

JESPER VESTERGAARD
Kraftvarmeansvarlig

Er du allerede kunde hos os? I så fald kan Jesper Vestergaard hjælpe dig.

Kontakt Sam

Sam Østergaard Danske Commodities

SAM ØSTERGAARD
Ansvarlig for biogascertifikater

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder vores kunder? Sam Østergaard kan svare dig på alle dine spørgsmål vedrørende et potentielt samarbejde.

Balanceansvar med Danske Commodities brochure
Servicebrochure

Balanceansvar med DC

Vi er til stede og agerer i alle markeder for at optimere varmeproduktionen og tilbyder den bedste pris - hele tiden. Se hvad vi ellers tilbyder.

Danske Commodities årsrapport 2020
Årsrapport

Vores årsrapport for 2020

Danske Commodities er en stabil samarbejdspartner, der har haft en solid finansiel performance gennem de sidste mange år.